Hitta villan i Stockholm

Du ska flytta till Stockholm och vill hitta ett trevligt hus och en kyrka att gå till. Det finns fullt med villor till salu i Stockholm att välja mellan.

Hitta drömhuset

När du ska flytta till Stockholm eller inom huvudstaden finns det flera saker som du vill beakta: hur din bostad ser ut, vart den ligger, kommunikationsmöjligheterna, din fritid och naturligtvis priset. En fördel med att köpa bostad i just en storstad är att du i långa loppet går i vinst på affären. Din villa blir en investering. Efterfrågan på hus är stor, därför vill du vara ute i god tid när nya hus släpps på marknaden. Därför är det smart att satsa på Boneo som är den sajt där bostäder först kommer ut. Kolla deras På G och sannolikheten att du hinner före andra husspekulanter är stor. Gå in på Boneo som har många villor till salu i Stockholm och hitta ditt drömhus.

Rätt läge

När du letar hus vill du naturligtvis hitta en villa eller lägenhet som du verkligen trivs i. Att trivas i sitt hem är oerhört viktigt. Men du bör också tänka på själva området och dina kommunikationsmöjligheter. Har du barn vill du att de ska få gå i en bra skola, helst nära hemmet. Som familj vill ni också ha ett skönt fritidsliv: sportmöjligheter, natur och en kyrka att gå till. Du vill också kunna ta dig till och från jobbet snabbast möjligt. Det är inte alltid så att fågelvägen visar hur snabbt det egentligen tar att förflytta sig från punkt A till punkt B i en större stad. Ett tips är att gå ut på Google maps och kolla hur långt tid det kommer att ta mellan hem och jobb med de olika transportalternativen. Är det så att ni är ett par och båda behöver bil vill ni också ha en nog stor garageuppfart till villan.

Ny kyrka för sång och gemenskap

När du har flyttat till din bostad är det smart att gå till kyrkan för att lära känna nya personer. I de flesta kyrkor finns en eller flera körer att sjunga i. Ett bra sätt att bli en del av gemenskapen. Om du flyttat till en del av Stockholm som inte har en kyrka som passar dig och din familj finns det många kyrkor inne i city att välja mellan. Om du vill hjälpa hemlösa kan du börja gå till St Klara kyrka som ligger vid Centralstationen, mitt i city. De bedriver mycket hjälpverksamhet. Det finns också kyrkor med stora körer. Det passar dig som älskar musik och som vill få sjunga i stämmor. Många körer åker iväg på körresor och har konserter. Att gå till en kyrka är klokt om du flyttar till Stockholm och om du inte känner någon. Det är ett bra ställe att få nya vänner och komma in i samhället på.